Padellocaties

Welkom bij ons overzicht van alle padel locaties! Ontdek hier de meest complete lijst van plaatsen waar je padel kunt spelen binnen ons land. Van gezellige lokale clubs tot state-of-the-art faciliteiten die voldoen aan de behoeften van zowel beginnende spelers als gevorderde enthousiastelingen. Of je nu op zoek bent naar een plek dicht bij huis of klaar bent om de beste velden in de regio te verkennen, onze gids staat klaar om je te helpen de perfecte locatie te vinden. Laat je padelavontuur hier beginnen!

Filter
Filters
773 locaties
3150 banen

Veelgestelde vragen over de Padel Gids

De Padel Gids is een initiatief van Mark Ros - Passie voor Padel.

In 2021 is de Padel Gids overgenomen door Ster Software BV

Lees meer

Padel Gids verdient aan de advertenties die je op de website ziet staan.

In eerste instantie zat Mark Ros van Passie voor Padel achter de Padel Gids. Op dit moment is dat Arjen Jilsink van Ster Software BV

De data verzamelen we op veel verschillende manieren. Ons redactie team is erg druk mee. De banenbouwers voorzien ons tevens van de nieuwste locaties waar ze gaan bouwen, maar ook Google helpt.

Je kunt ook zelf ook data toevoegen

Toevoegen.

Als locaties willen we graag een compleet beeld geven van de padelbanen in Nederland, dus halen we liever niet uit de Padel Gids. We kunnen wel de contact gegevens uit de Gids verwijderen, waardoor je niet meer benaderd. 
Andere zaken uit de Gids kunnen op verzoek worden verwijderd.

Als je nog niet in de Padel Gids staat en je wilt er wel in.

 

Voeg dan je gegevens toe.

Ja de Padel Gids is ook te downloaden.

Downloaden.

Elke dag veranderen deze getallen.

Klik hier voor een overzicht.